Thursday, August 12, 2010

Σεξουαλική κακοποίηση τετράχρονου

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010
εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ

Βίωσε τη φρίκη στα τέσσερά του χρόνια. Ενα αγοράκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά ενώ βρισκόταν σε πάρκο στα Σεπόλια όπου είχε βρει προσωρινό καταφύγιο με τους γονείς του, παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, χωρίς χαρτιά ούτε στέγη
. Το παιδάκι έπαιζε εκεί κοντά όταν « ένιωσε πως κάποιος το πλησίαζε απειλητικά» είπε ο πατέρας του μεταφέροντας στους αστυνομικούς αλλά και στους υπεύθυνους του «Χαμόγελου του Παιδιού», που ειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία, όσα κατάφερε να του πει ο μικρός. Οταν το παιδί τρομαγμένο γύρισε να δει ποιος ερχόταν πίσω του «ο δράστης το άρπαξε από τον λαιμό και το έσυρε μέσα στους θάμνους. Δεν πρόλαβε να αντιδράσειούτε μπορούσε να αντισταθεί» πρόσθεσε εμφανώς σοκαρισμένος ο πατέρας. Και όμως. « Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, το παιδί κατάφερε να μας περιγράψει μερικά από τα χαρακτηριστικά του δράστη. Ηταν εύσωμος, φορούσε σταυρό στον λαιμό και μιλούσε καθαρά ελληνικά». Ο μικρός, που νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, φιλοξενείται πλέον μαζί με τους γονείς του στη στέγη των «Γιατρών του Κόσμου».

1 comment:

  1. δεν είναι ακριβώς όπως έχει αναφερθεί στην ΒΗΜΑ αλλα το γεγονός στο σύνολο του είναι κάπως έτσι, όπως και νάνε το παιδάκι την έζησε την φρίκή, αυτό που μας ανισηχεί είναι η αδιαφορεία των αρμόδιων αρχών, η μεγαλήτερη ευθύνη ανοίκει στην νομαρχεία Αθηνών διότι χωρίς καμία προηδοποίηση και συννενόηση σφράγισε το κέντρο που μένανε αυτές οι οικογένειες και τους παίταξε κυριλεκτικά στο δρόμο.

    ReplyDelete